Telefon 0745.395.245
contact@carter-trading.com
Centrul comercial Galgross

DESPRE NOI

Carter Trading SRL - soluția ta completă pentru comerț en gros și en detail!

  Cu o experiență vastă în industrie și o reputație solidă, Carter Trading SRL este firma de top pe piața comerțului en gros și en detail. Ne mândrim cu faptul că oferim o gamă variată de produse de înaltă calitate, adecvate atât nevoilor industriale, cât și celor alimentare.

  Carter Trading SRL vă aduce tot ceea ce aveți nevoie, de la produse industriale esențiale pentru operațiunile dumneavoastră, până la alimente proaspete și congelate de cea mai înaltă calitate. Acoperim toate domeniile necesare unei afaceri de succes, inclusiv birotică și papetărie, precum și produse de curățenie. Fiind specializați în produsele refrigerate și congelate, ne asigurăm că veți găsi mereu cele mai bune opțiuni pentru a satisface nevoile clienților dumneavoastră.

  Principalele noastre caracteristici sunt profesionalismul și experiența noastră în industria comerțului. De-a lungul anilor, am dezvoltat relații de încredere cu clienții noștri și am demonstrat calitatea serviciilor noastre prin livrarea promptă și eficientă a produselor. Echipa noastră de profesioniști dedicată și bine instruită este întotdeauna pregătită să răspundă nevoilor și cerințelor dumneavoastră specifice.

  La Carter Trading SRL, ne străduim să fim partenerul de încredere al afacerii dvs. Oferim soluții personalizate și flexibile pentru a vă satisface nevoile și a vă ajuta să obțineți succesul pe piața competitivă de astăzi. Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și inovații din industrie pentru a aduce produse de cea mai bună calitate către clienții noștri.

  Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unor produse industriale de încredere sau a alimentelor proaspete și congelate, Carter Trading SRL este partenerul perfect pentru a vă satisface nevoile în domeniul comerțului en gros și en detail. Contactați-ne astăzi și experimentați serviciile noastre de înaltă calitate și profesionalismul pe care ni le asumăm cu mândrie!

  Vă așteptăm și la noua locație din Tecuci str. 1 Dececembrie 1918, nr. 142, (in incinta MTC ) să vă convingeți de calitatea serviciilor noastre.

Compania CARTER TRADING SRL iși desfășoară activitatea in domeniul Comert cu ridicata, Comert cu ridicata al produselor alimentare bauturilor si tutunului, avand un istoric de aproximativ 27 ani.

Contactați-ne
Ai o întrebare sau feedback?
Ne-am bucura să primim vești de la tine.
Copyright 2023   |   CARTER TRADING    |    Toate drepturile rezervate.